In the middle of nowhere - Reisverslag uit Skibbereen, Ierland van nellekie - WaarBenJij.nu In the middle of nowhere - Reisverslag uit Skibbereen, Ierland van nellekie - WaarBenJij.nu

In the middle of nowhere

Blijf op de hoogte en volg

17 Juli 2006 | Ierland, Skibbereen

Ja ja ik zit in Ierland. En tot mijn grote verbazing is het ook hier boven de 25 graden. De vlucht ging goed en ik ben al op de plek van bestemming, ergens op een plek met geen ander huis te zien. Bij 2 super aardige mannen en een ander WWoof-meisje. Wel een stelletje hippies, maar super leuk omdat weer eens mee te maken. BOvenop het dak zit een bijennest en de honing druipt zo door het dak de slaapkamers in (de bijen gelukkig niet). De waterleiding is kapot dus er is geen water. Jammer genoeg kan ik wel een doouche gebruiken, maar t komt vast goed. Ik ga er weer vandoor.
de groeten
Nelleke

• 18 Juli 2006 - 17:18

Peter En Dinie:

Van dat beetje water , dat lukt wel. Wat is een WWoof???? Tot de volgende keer en de groetjes

• 18 Juli 2006 - 22:15

Janine:

heeeeeeeeeeeee, keileuk!
    veel plezier daaro.

• 19 Juli 2006 - 17:25

Super Suusje:

He Nelleke, Ierland, Leuk! Heel veel plezier daaro!

• 01 Augustus 2006 - 08:15

Gerard:

Hoi Nelleke, je berichten van de afgelopen tijd eens doorgelezen. Zo te zien spannende tijden en, zoals je al hoopte, hele andere kanten van het leven. Je zit al weer 2 weken in Ierland....zoveel indrukken....het kan niet anders dat er een heel andere Nelleke terug komt (was dat waar Gijs al bang voor was?). Mooi al die enthousiaste verhalen. Veel Groenten!