Weg met de pitrus
17 Augustus 2006 | Ierland, Bantry
Het is al weer een tijd geleden, maar het is hier super leuk. We hebben gisteren voor de eerste keer echt regen gehad maar voor de rest is het heerlijk weer. Beter dan in Nederland.
Ik zit nog steeds bij de mensen met de flubberhonden en het bevalt me prima. Afgelopen week heb ik vooral een geul gegraven voor 100 bessenstruiken. Dat was best lastig als er meer stenen dan grond in de bodem zit. En vandaag heb ik gestrimmt. En ja ik heb niemand verwond. Ze hebben hier een tuin die vol staat met pitrus dat is echt een vervelende plant.
Vorige week in Skibbereen was het erg leuk. Ik heb geslapen in de mongoolse tent die ik een paar weken geleden heb opgebouwd. En ik heb nog nooit zo lekker geslapen. Ik heb nog geprobeerd in de zee te zwemmen want het was springtij, maar het was te koud. Dus ik kwam tot mijn knieen,. Vrijdag ben ik naar de markt in Bantry geweest. Ze verkochten daar van alles en nog wat, zelfs klompen. Zondag zijn we naar Glengariff gweest een superlief klein plaatsje. Ik heb een wandeling gemaakt zonder te verdwalen alleen duurde het wat langer dan verwacht want ik kwam onderweg allemaal leuke wandelingen tegen die ik ook moest lopen. Ik weet niet wat er verder op het programma staat maar ik blijf hier tot maandag en dan ga ik naar een ander adres in Bantry. Op zich wel jammer, ik vermaak me hier wel en zou best wel langer willen blijven. Maar het volgende adres zou ook wel leuk zijn.
Ik ga nu chocolat kijken.
Gr Nelleke
Ik ga nu chocolat kijken.
Gr Nelleke
18 Augustus 2006 - 05:11
Opa:
Jammer dat ik geen tuintje meer heb, anders zou jij dat ook kunnen omtoveren ! Het ga je goed' Ga niet te diep de zee in ! Groetjens.
20 Augustus 2006 - 11:26
Mam:
Ik heb je ook ontdekt op internet. Heel leuk die verslagen. Veel plezier op je volgende adres. Groetjes mam