Sailors Home - Reisverslag uit Durrus, Ierland van nellekie - WaarBenJij.nu Sailors Home - Reisverslag uit Durrus, Ierland van nellekie - WaarBenJij.nu

Sailors Home

Blijf op de hoogte en volg

23 Augustus 2006 | Ierland, Durrus

Ik ben aangekomen op mijn volgende en tevens laatste adres. En ook hier is het weer geweldig. Deze mensen wonen aan de baai, met uitzicht op de baai en de bergen op het land achter de baai. De afgelopen dagen bij Bert en Didi, waren ook nog leuk. Ik ben tot dinsdagavond gebleven en heb nog een oerwoud van wilgen en stekelbomen omgekapt. Op zondag heb ik nog een wandeling gemaakt van 30 km, over bergen langs bergen en door mooie stukken bos. West Cork is echt een van de mooiste gebeiden die ik heb gezien. De
Hier heb ik tot nu toe onkruid gewied, paardenstallen schoongemaakt en geleerd hoe je garnalen moet pellen. Er is hier heelveel te doen, dus vervelen zal ik me niet. Ik hoop dAt ik een dezer dagen met de zoon mee kan met een tour rondom het schiereiland omm zeehonden en dolgijnen te zien. Want die heb ik nog niet gezien.
Ik ga stoppen want er is een wachtrij van mensne die op het internet willen.
gr Nelleke

• 23 Augustus 2006 - 19:57

Peter En Dinie:

Leuk weer iets van je te zien. prima dat het goed gaat. Kaart nog ontvangen??
    hoie

• 23 Augustus 2006 - 20:38

Yolanda:

Ha Nellekie!

Je tijd daar gaat wel supersnel zeg, maar erg goed te lezen dat je allemaal van die interessante dingen meemaakt en al die interessante mensen ontmoet. Ik ga snel weer aan het werk, mijn laatste maand hier is ingegaan en de tijd begint te dringen om alles op tijd af te krijgen. Ik zie je snel weer en nog veel plezier de laatste dagen!!!

groetjes,
    Yolanda

• 24 Augustus 2006 - 13:31

Opa:

Je heb toch maar een fantastische vacantie ook al moet je je handen eens uit de mouwen steken. Ga zo door !

• 24 Augustus 2006 - 14:06

Mam:

fijn dat je het zo leuk heb. Ik zal zo met je mee willen lopen en genieten. Wie weet? Xxx mam

• 26 Augustus 2006 - 07:57

Lein:

garnalen pellen!
    Koel, dus nou kunnen we jou straks inschakelen als we Indische curry's eten ;)))
    Heej, maar volgens mij heb je het wel naar je zin! Ben zelf nu twee weken terug uit Ghana en druk aant werk bij Vox en over een week ook B4U, allemaal best spannend, maar ook koel!
    xxlein