Ennis - Reisverslag uit Ennis, Ierland van nellekie - WaarBenJij.nu Ennis - Reisverslag uit Ennis, Ierland van nellekie - WaarBenJij.nu

Ennis

Blijf op de hoogte en volg

25 Juli 2006 | Ierland, Ennis

Yo
Weer effe snel een berichtje. Het is een verbinding via de telefoon, dus het gaat wat langszamer. Ik kan ook nog steeds geen foto's uploaden. Maar geloof me die zijn wel mooi. De mensen waarbij ik nu ben zijn ook super aardig. Wel heel normaal vergeleken met de vorige (stiekem mis ik dat hippiegedoe wel). De man (Pakkie) is een echte ierse met eenontiegelijk iers accent wat ik meer op turks vind lijken. Maar hij heeft echt leuke humor. Irene heeft ooit in Nijmegen gewoont en is een superaardig mens. Het is hier ook weer mooi, maar het zijn vooral weilanden die ik kan zien. Verdwalen is onmogelijk. Ik ben vandaag gaan wandelen en heb steeds de eerste weg links genomen en kwam weer gewoon thuis (had wel 15 kilometer gewandeld). Verder kwam ik tot de ontdekking dat mijn pinpas doormidden was, niet zo leuk. Maar het komt allemaal goed. Nadat ik het een en ander aan onkruid gewied had hebben ze me meegenomen naar Kilkee, een soort zandvoort. Was eenerg leuk dorpje. IK ben hun eerste WWOOF-er en volgens mij vinden ze het vooral leuk om mij allerlei dingen te laten zien dan in plaats van mij te laten werken :) vind ik ook niet erg, hoor. Donderdag mag ik mee naar de markt waar Irene allemaal zelfgekweekte groenten, bloemen en kruiden verkoopt. Ik ben benieuwd, lijkt me leuk. Ze hebben hier ook schapen alleen blaten die niet, huppelende koeien, ezels, een hoop honden en een kat. Maar die moet opgesloten worden als de honden losgelaten worden, want het zijn jachthonden. Dit was het weer voor even. \
gr Nelleke
PS Karla, gelukkig maar.
Sas, jammer genoeg kan ik geen boterham met honing voor je meenemen, maar hij was echt lekker (de honing dan)

• 25 Juli 2006 - 21:22

Peter En Dinie:

Leuk die markt, kijk maar of er iets voor ons bij zit. En met die pas komt wel goed. gr

• 26 Juli 2006 - 06:05

Sas:

oeh ik krijg steeds meer zin om ook te gaan reizen!! ik heb gister gedag gezegd tegen de amerikanen die een paar dagen bij mij hebben gelogeerd (en voor de verandering waren dit heel leuke amerikanen, zelfs vegan en ook beetje ekohippie!)nu heb ik dus ook kei zin om ook mijn backpack in te laden ipv achter de pc aan mijn thesis te werken... misschien dat ik over een maandje (als ik klaar ben)ook iets via wwoof/helpx ga doen ergens in europa :)je verhaal klinkt erg goed (behalve die pinpas dan!)
    veel plezier nog!!!

• 26 Juli 2006 - 15:56

Opa:

Ik vind dat vehaal over de honing en het wonen in een boomhut en in een holbit-hut toch wel fantastisch. Goede reis !

• 27 Juli 2006 - 15:37

Opa:

Wat ben je toch gelukkig dat je dat allemaal kunt doen. Geniet maar zoveel als je kunt.Als je wat kleine ierse muntjes krijgt van 1 of 2 cent hou je ze dan voor mij vast ? Dank.